Testimonials

Geweldig relatieagentschap, absoluut de meest menselijke en professionele in België voor profielen van een hoog niveau. Schitterend team dat met discretie, professionalisme en empathie zéer resultaatsgericht te werk gaat. Laurence was mijn matchmaker, vertrouwenspersoon en klankbord. Dankzij Berkeley vond ik mijn levenspartner.

Mary, marketing manager, 32 jaar

Een goede vriend van me beveelde me Berkeley International aan. Tijdens het kennismakingsgesprek was ik onmiddellijk onder de indruk van hun expertise en professionalisme. De keuze en screening van de kandidaten gebeurt op een zeer grondige en discrete manier. Mijn private matchmaker luistert naar mijn wensen, staat me bij met goede raad en na iedere date wordt een grondige evalutie gemaakt van de goede en minder goede kanten van de ontmoeting. Mijn zelfvertrouwen is stevig gegroeid en ik geloof weer in de liefde. Toetreden tot Berkeley is één van mijn beste beslissingen in jaren.

Wim, consultant, 35 jaar

Als ondernemer investeerde ik vele jaren alles in mijn zaak. Deze heb ik zeer succesvol kunnen opbouwen, maar ik had helaas geen partner om dit geluk mee te delen. Met mijn druk professioneel leven wil ik geen tijd verliezen en vertrouw ik op Berkeley om de juiste partner voor me uit te zoeken. Het geeft mij de zekerheid dat je iemand van dezelfde levensstandaard ontmoet. Iemand die ook met dezelfde waarden in het leven staat, wat ik persoonlijk heel belangrijk vind. Dankzij Berkeley ben ik nu in een prille relatie met een intelligente en mooie vrouw die mijn wereld begrijpt. Binnenkort plannen we zelfs een reis samen, ik kijk er zo naar uit...

Michel, ondernemer, 55

In mijn zoektocht naar mijn ideale soulmate, besliste ik in zee te gaan met Berkeley International. In het hele proces kon ik rekenen op de professionele en toegewijde service van mijn private matchmaker. Tijdens onze gesprekken werd voldoende tijd genomen om te ontdekken wie ik ben en wat mijn specieke partnerwensen zijn. Ik apprecieerde deze zeer persoonlijke benadering heel erg. Hun high-end reputatie is zeker terecht, zowel in de kwaliteit van de kennismakingen als in hun service. Dames, laat je smartphones vallen en ga ervoor!

Karin, advocate, 43 jaar

Koen en Nathalie

Wij zijn intussen 7 maand samen, en leven in zoverre onze professionele agenda het toelaat, zoveel mogelijk samen. Ons levensverhaal komt in grote lijnen overeen, beiden zijn we professioneel nog heel actief, we komen allebei uit een lang huwelijk waarin we, wat onze respectievelijke partners betreft, om verschillende redenen uit elkaar gegroeid waren. De kans om ‘per toeval’ of ‘via vrienden’ je nieuwe partner te leren kennen is heel klein. Beiden zijn we op onze privacy gesteld en dating via internet was absoluut géén optie. Berkeley International Belgium hebben we leren kennen via een artikel in een magazine. Het professionele discrete karakter sprak ons onmiddellijk aan. Bij de screening wordt de tijd genomen om een profiel op te maken. Het is de rationele benadering die ons aansprak. Hierdoor leverde elke introductie date op zijn minst een aangename en boeiende avond op. Ik heb mijn partner op de 3e introductie leren kennen, voor haar was het bij de 1e introductie al raak. Het staat vast dat we elkaar nooit ontmoet hadden zonder Berkeley International. De samenwerking verliep zeer aangenaam en persoonlijk, met een snelle discrete communicatie, wat in de gegeven omstandigheden zeer welkom was. Kortom wij kunnen iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve ernstige relatie Berkeley International aanbevelen.

Contactverzoek

Vul je gegevens in voor meer informatie, of om een persoonlijke afspraak te maken over onze services.

Hartelijk dank! U wordt spoedig gecontacteerd.
Oops! Something went wrong while submitting the form.