Ons Concept

Ons concept berust op een integrale mix van kennis, ervaring en persoonlijke feeling.

In de wereld van dating- en relatie- experts staat Berkeley bekend als hét ‘haute couture’ label. Onze onverdeelde aandacht en persoonlijke touch onderscheidt ons van de andere spelers.

Nog voor we een Berkeley-parcours opstarten, plannen we een persoonlijke, vrijblijvende ontmoeting in. Deze is cruciaal voor jou en voor ons. Tijdens deze ontmoeting leggen we de basis van onze samenwerking en definiëren we samen jouw partnerwensen. We houden rekening met wie je bent en met het beeld van je partner.

Reken op onze ervaring en professionalisme voor je relationele toekomst. Laat ons je ontzorgen.

Hoe we ons onderscheiden

A private jet

Uniek

Elke persoon die zich bij Berkeley aansluit, is uniek. Jij ook, daarom verdien je de beste service. Het leven, noch de liefde dwingen zich in een keurslijf – daarom begeleiden we je met empathie, begrip en geloof.

Zodra we vatten wie je bent en waar je voor staat, bereiden we introducties voor met kandidaten wiens kwaliteiten overeenstemmen met jouw wensen.

We werken niet met algoritmes of persoonlijkheidstesten. We werken van mens tot mens.

We overleggen onderling en met jou, en selecteren handmatig elke kandidaat. Telkens opnieuw, tot we resultaat boeken.

A man opening a luxury car door

Gepersonaliseerd

Onze kennis en ervaring hebben ons geleerd dat onze eigen feeling en persoonlijke benadering het vitale ankerpunt zijn om personen succesvol te koppelen. Daarom werken we zonder online database of om onze leden aan elkaar voor te stellen.

We gaan voor authentiek, persoonlijk, naturel en … offline.

Stijlvol, direct en discreet, zoals het hoort.

a briefcase showing a padlock

Gemoedsrust

Voor ons is het belangrijk dat je je veilig, gerustgesteld en enthousiast voelt bij de ontmoetingen. Vertrouwelijkheid en discretie primeren en dat is precies wat wij garanderen. Gemoedsrust. Kwaliteit boven kwantiteit. Zodat jij de langdurige relatie krijgt die je voren ogen had. Dat is onze drijfveer, elke dag opnieuw.

4 stappen

1. Neem polshoogte

Contacteer ons via ons contactformulier,  telefonisch of via mail. We bieden een discreet, luisterend oor, en organiseren desgewenst een uitgebreider, persoonlijk gesprek met jou, helemaal vrijblijvend.

2. Ontmoet je expert matchmaker

We zijn grote voorstanders van face-to-face gesprekken, en dus regelen we voor jou graag een persoonlijke afspraak met een van onze toegewijde matchmakers.  Wij lichten jou onze denkwijze toe, leren jou meteen kennen en voelen dan beter aan wat we al dan niet voor jou kunnen betekenen.

3. In zee met Berkeley

Onze service past zich aan aan jouw wensen.  Wij werken voor en met jou om je levenspartner te vinden. Het gaat hier om een zeer persoonlijk en humaan proces, dat de nodige vaardigheden en expertise vergt. Voor, tijdens en na elke introductie volgen we alles nauwgezet op om tijdig bij te sturen. Een aanpak die resulteert in een groots succespercentage.

4. Opvolging

Een open en duidelijke dialoog is de sleutel tot succes in elke relatie. Dit geldt ook voor de communicatie tussen jou en Berkeley. Onze leden kunnen rekenen op een professionele, vertrouwelijke en toegewijde service van hun matchmakers tijdens hun volledige Berkeley-parcours. Een fijne samenwerking dankzij een positief en constructief dialoog met je matchmaker, leidt tot een optimaal resultaat.

Tarieven

We werken op jaarbasis, en hanteren verschillende opties op nationaal, Europees en globaal niveau. Jouw tarief hangt dus af van waar je momenteel woont en waar je de liefde wil vinden. Je matchmaker kan je hierover uitgebreid informeren.

Contacteer ons voor een confidentiële consultatie