Onze leden

Onze leden zijn veelal welvarende, succesvolle professionals

Het gaat vooral om persoonlijkheden met bijzondere socio-economische en socio-culturele achtergronden, zoals ondernemers, vrije, artistieke of maatschappelijke beroepen, of personen die belangrijke familiale of professionele verantwoordelijkheden dragen.

Vaak ontbreekt hen de tijd om zelf de zoektocht naar een levenspartner te starten. Hun status laat hen ook niet echt toe om online te screenen of via apps profielen links of rechts te swipen. Ze vinden hun levenspartner liefst buiten hun bestaand sociaal en professioneel netwerk.

En welk beter netwerk dan dat van Berkeley om hen hierbij te helpen?

Onze persoonlijke en discrete service boezemt vertrouwen in, verhoogt opmerkelijk de kans op liefde en verkort de zoektijd aanzienlijk.

Ongeacht hun professionele status, nationaliteit of levensstijl, we vinden voor onze leden een levenspartner om een liefdevol en wederzijds engagement mee aan te gaan.

Privaat membership

In essentie zijn wij een exclusieve ‘private members club’ voor veeleisende professionals die uitkijken naar het enige dat ze nog missen in het leven: warme liefde.

Ook wij bouwen ons netwerk zorgvuldig op. Daarom verwelkomen we uitsluitend persoonlijkheden die oprecht geloven in liefde, die zich op een positieve en constructieve wijze willen aansluiten, en ons hun vertrouwen schenken. Alleen zo kunnen we meerwaarde bieden en resultaat garanderen.

Contactverzoek

Vul je gegevens in voor meer informatie, of om een persoonlijke afspraak te maken over onze services.

Hartelijk dank! U wordt spoedig gecontacteerd.
Oops! Something went wrong while submitting the form.