Kristien vertelde aan Psychologies Magazine over haar ervaring

KRISTIEN ONTMOETTE NA EEN JAAR LIDMAATSCHAP BIJ BERKELEY INTERNATIONAL DE MAN VAN HAAR LEVEN.

“Ik was al tien jaar alleen”, vertelt ze. “Mijn ex-man en ik waren helemaal uit elkaar gegroeid en zijn uiteindelijk gescheiden. Die tien jaar als single gingen me best goed af, maar ik miste iemand om ’s avonds m’n verhaal tegen te vertellen, iemand waarmee ik opnieuw leuke dingen kon doen.”

De stap zetten naar een relatiebemiddelingskantoor lag voor Kristien voor de hand. “Natuurlijk kom je in het dagelijkse leven, op feestjes en recepties, ook wel mannen tegen. Maar je kent hun intenties niet, en vaak zijn ze toch gewoon op zoek naar een avontuurtje.

Ik wilde een liefdevolle, duurzame relatie en weten dat professionals de mannen voor jou screenen, geeft toch een veiliger en zekerder gevoel. Ik moest gelukkig nooit langer dan vijf weken wachten op een nieuw voorstel. In totaal ben ik zes keer met een man op date geweest en die zesde keer was het raak.

Bij hem vanaf het begin, bij mij groeide het iets langzamer, ik wilde absoluut zeker zijn. En of ik dat nu ben. We zijn beiden nog professioneel actief, maar sturen elkaar zoveel liefdevolle sms’jes overdag (lacht). We zien elkaar doodgraag, maar we zijn ook nog dolverliefd. Onlangs stapten we zelfs in het huwelijksbootje!”