Berkeley International, Matchmaking voor Miljonairs, in Sjiek

LIEFDE VAN JE LEVEN

Je zou verwachten dat als je als single een flinke som geld op de bank hebt staan, een succesvol ondernemer bent of behoorlijk wat aanzien en bekendheid geniet, je allesbehalve een matchmaker nodig hebt om de liefde van je leven te vinden. In de praktijk blijkt vaak het tegenovergestelde. En dat is waarde troeven van Berkeley International Belgium van pas kunnen komen.  

"Al meteen vanaf het begin hadden we zo'n 500 leden, van wie 55% vrouwen en 45% mannen, allemaal uit België. Die stonden toen grotendeels ingeschreven bij het hoofdkantoor van Berkeley in London dat al tien jaar bestaat. Het waren voornamelijk Belgen, maar ook mensen met andere nationaliteiten, zoals Spanjaarden, Canadezen, Noren, Libanezen, Israeliers...

Inmiddels zijn onze leden iets minder internationaal en tellen we vooral Vlamingen, Brusselaars en expats.

GEEN DOORSNEE JOB

Matchmaker zijn voor een exclusieve doelgroep is niet meteen een doorsnee job. Hoe rolden jullie in deze business?

"Omdat zoveel aanvragen vanuit België kwamen, was er nood aan een Belgische vestiging van Berkeley International". "Wij richten ons niet op de massamarkt. Onze doelgroep bestaat uit succesvolle professionals die financieel onafhankelijk zijn, maar die zich wegens hun status en visibiliteit niet op eender welke datingsite kunnen inschrijven. Het zijn mensen met verantwoordelijke jobs. Ceo's, politici, artiesten, mensen in de media, mensen met vrije beroepen,... "

"In hun zoektocht naar liefde willen ze in ieder geval de nodige discretie. Het zijn ook mensen die allemaal een drukke agenda hebben waardoor ze hun privéleven vaak uit het oog zijn verloren en gewoon geen tijd hebben om een lief te vinden en allerlei profielen te gaan bekijken op internet. Wij bieden echt service op maat."