Heren van 55+: Al eens gedacht aan een private matchmaker om uw wederhelft te vinden?

Personal trainers en private bankers zijn de normaalste zaak van de wereld voor de meer welstellende personen en families. Ze geven gepersonaliseerd advies, ondersteunen en motiveren hun cliënten, en ze werken in vertrouwen. In grote wereldsteden als New York, Londen en Parijs heeft ook de private matchmaker zijn plaats weten te veroveren. Met advies op maat en de nodige discretie wordt ook hij stilaan een belangrijk deel in de zoektocht naar een completer leven. In België is er bij mannen met levenservaring, zeg maar vanaf 55, evenwel nog steeds een hoge drempel te overwinnen voor zij contact zoeken met een personal matchmaker. Voor mannen van deze generatie bestaat nog steeds een zekere schroom wanneer het gaat over gevoelens en intimiteit, waardoor zij zich niet makkelijk laten helpen in de liefde. Ze hebben nochtans ongelijk.

LEVENSERVARING EN DE ERVARING VAN EEN PRIVATE MATCHMAKER

Net zij kunnen alleen maar winnen bij een samenwerking met een high-end agency als Berkeley International. Net zij maken het meest kans op een volwaardige en duurzame relatie met een actieve, intelligente, vrouwelijke 50-plusser: ze staan niet meer onder druk van een groeiende carrière of een beginnend gezin, en ze hebben levenservaring te koop. Bovendien staat op liefde geen leeftijd, wat we dagelijks bewezen zien.

Berkeley International positioneert zich aan de meest exclusieve kant van het datingspectrum binnen en buiten de Belgische landsgrenzen. Als private matchmakers volgen wij onze leden van dichtbij op. Wij combineren discretie, advies op maat en professionalisme bij onze zoektocht naar hun wederhelft. We begrijpen de specificiteiten van een succesvol professioneel leven en de hierbij gepaard gaande visibiliteit, en de vaak complexe wensen en vooral het belang van een duurzame relatie voor een gelukkig en evenwichtig leven.

Heren, u slaagde in het leven omdat u goede beslissingen nam. Laat Berkeley International uw eerstvolgende goede beslissing zijn. Berkeley zal u persoonlijk ontmoeten in alle vrijblijvendheid.