Feeling; Single tijdens de feestdagen? Enkele tips..

Logo

http://www.feeling.be/leven-in-balans/psychologie/363054/zo-overleef-jij-de-feesten-als-single Single tijdens de feestdagen? Count your blessings!Relatiekantoor Berkeley International Belgium deelt namelijk gratis en voor niets tips en tricks uit om de feestdagen als single in volle glorie te beleven.

  1. Verwen jezelf

Koop jezelf een extravagant cadeau. Het is toch maar logisch dat je het budget dat je anders voor je partner reserveert, nu besteedt aan een handtas van Chanel of een opera-abonnement? Het is tenslotte een geschenk voor de belangrijkste persoon in je leven.

  1. Laat de endorfine vloeien

Hou je gezonde routines in stand. Ga naar de gym, ga joggen, ga zwemmen,... Kortom, doe alles wat de aanmaak van endorfine oftewel het gelukshormoon op gang brengt. Bovendien helpt dat sporten je om de gevolgen van urenlange diners en in-chocolade-gedrenkte desserts te tackelen.

  1. Vat post onder de maretak

Kerstmis mag dan het seizoen voor tortelduifjes lijken, maar vergeet niet dat het vooral een periode van feestjes en recepties is. En op die feestjes zijn doorgaans heel wat andere singles aanwezig, die de maretak ook zien hangen...

  1. Bekijk het in perspectief

Geniet van je stressvrije single-status. Voor vrijgezellen kan deze periode net een meer ontspannen aangelegenheid zijn. Koppels daarentegen worden flink op de proef gesteld. Lees: kerstfeest bij de schoonfamilie. Recent onderzoek toont aan dat de infoverzoeken naar echtscheiding pieken vlak na de kerst. Nu resulteren die gelukkig niet allemaal in een breuk, maar het zegt genoeg over de impact van het feestgedruis op relaties.

  1. Laat DIE vraag niet aan je hart komen

Laat je niet vloeren door de klassieke irritante vraag: "Nog altijd alleen?" Plaats de zaak in perspectief met het enige juiste antwoord: "Nee hoor, ik heb op dit moment gewoon geen relatie."

  1. Start de jacht

De kerstdagen zijn het beste moment om een partner te vinden: het begin van het nieuwe jaar vol goede voornemens. Januari is dé periode bij uitstek waarin relatiebureaus en andere datinginstanties hun klantenbestand ingrijpend zien stijgen. Kan jij een duwtje in de rug gebruiken? Surf dan eens naar www.berkeley-international.be en misschien ga jij 2016 wel in met een nieuwe liefde.