Berkeley International op Topservice. Vanaf maart 2017 op Eén.

https://www.een.be/een/topservice

Wat hebben een West-Vlaamse florist die in India een trouw decoreert, een cateraar voor privéjets, een kunstrestaurateur, een jachtbouwer, een butler en de miljonair matchmaker Berkeley International Belgium met elkaar gemeen? Het zijn allemaal Belgen die uitblinken in hun vak; mensen die in hun gebied de beste service van de wereld bieden en in dienst staan van de allerrijksten.

Topservice geeft een unieke blik achter de schermen van de welgestelde klasse. Het programma volgt de Belgische professionals in hun job: zij nemen de kijkers mee naar verre landen en naar de luxueuze jachten en villa’s van hun werkgevers, maar ze laten ook de minder glamoureuze kant zien.

Volgens Nico Van de Velde van productiehuis Hotel Hungaria gaat Topservice absoluut over veel meer dan glitter en glamour. “Dit zijn mensen die dag en nacht met hun bedrijf en hun carrière bezig zijn. Ze werken met ongelooflijke deadlines, er is geen enkele marge voor fouten. Toen we de eerste verhalen te zien kregen, waren we meteen enthousiast. Op dit moment zijn we op een cruiseschip aan het filmen dat in Miami is vertrokken naar de ­Caraïben. Geen gewoon cruiseschip, maar een heel exclusief. Twee weken geleden vloog een ploeg mee met een privéjet van Israël naar Londen. In dit geval spreken we over een klant die geen miljonair, maar miljardair is. Die klanten mogen we niet altijd in beeld brengen, maar je krijgt genoeg te zien om je een idee te vormen van de wereld waarin die mensen leven.”

Topservice: vanaf voorjaar – maart 2017 op Eén