Top 5 Kerstcadeaus voor de Single man die reeds alles heeft!

Top 5 Kerstcadeaus voor SINGLE mannen die alles al hebben!

luxury for men deel 2

Ben jij nog op zoek naar het perfecte eindejaarscadeau voor een single man die zowat alles al heeft? Daar weten wij bij Berkeley International Belgium wel raad mee! Onze favoriet is ongetwijfeld www.LuxuryForMen.com - een Belgische online concept store met een een mooie selectie exclusieve producten en mannencadeaus. Wij selecteerden voor u deze top 5 favoriete mannencadeaus die deze single man wellicht blij zullen verrassen:

#1 Panama Geisha koffie

Panama Geisha is ongetwijfeld één van de beste koffies ter wereld. Deze unieke koffie van de zeldzame Ethiopische botanische koffieplant Geisha wordt uitsluitend in Panama geproduceerd en heeft vele nationale en internationale prijzen in de wacht gesleept. Ervaar hem zelf en koop deze single origin koffie hier.

#2 Laptopsleave van This Is Ground

Straight from Los Angeles. Deze handgemaakte, leren laptopsleeve is perfect voor iedere single business man die zijn spullen graag op orde heeft. Leuk aan deze sleeve vinden wij de afneembare schouderriem: hierdoor heb je je handen vrij om bijvoorbeeld te bellen. Ze zijn beschikbaar voor 13 inch of 15 inch laptoptassen.

#3 Whisky Wedge met glas

Dit slimme gadget bestaat uit een glas en mal dat wigvormige robuuste ijsblokken maakt. Niet alleen mooi maar ook geniaal want door deze specifieke vorm zal het ijs een stuk minder snel smelten dan traditionele ijsblokken. Klik hier om uw set te bestellen.

#4 Escuyer Fil d' Ecosse katoenen sokken

De Fil d’ Ecosse sokken van het Belgische label Escuyer zijn bijzonder comfortabel en geven een exclusieve touch aan je business outfit of romantische date. De 100% katoenen sokken hebben een klassieke ribstructuur en worden met alle zorg geproduceerd door een klein familiebedrijf in Portugal. Wij vinden deze gift set zeer geslaagd.

#5 Witloft lederen keukenschort

Voor de single keukenprinsen of BBQ kings. Want ook de Liefde van de vrouw gaat door de maag! Dit is de eerste echte mannenschort ter wereld. Back to basics met deze handgemaakte, leren keukenschort van WITLOFT. Bestellen kan hier.