Het perfecte Valentijnscadeau

Valentijn – het moment van het jaar om even stil te staan bij de liefde en wat ze voor jou betekent. Idealiter vieren we dit met een mooi moment-om-nooit-meer-te-vergeten. Vaak gekatalyseerd door dat ene unieke geschenk dat laat blijken hoeveel je om iemand geeft.
Dat ene speciale cadeau vinden, is vaak moeilijker dan het op het eerste zicht lijkt. We kregen immers allemaal al wel eens een fout cadeau, waarbij de (Valentijns)bal volledig mis werd geslagen. Maar wees mild. Meestal was de intentie echt wel goed.

Helaas slagen velen er nu eenmaal niet in om de subtiele signalen van hun partner goed te lezen en te interpreteren. Wat al eens tot foute cadeaus en teleurstelling kan leiden. En dat willen we op Valentijn toch allemaal liefst vermijden. Wat inspiratie was dus zeker welkom. Daarom ging Berkeley International ten rade bij het team van Luxury For Men.

Zij selecteren dagelijks exclusieve producten die het leven van de veeleisende man aangenamer maken. Dames, neem zeker eens een kijkje in hun collectie Valentijnsgeschenken voor de man. Je vindt er een aantal pareltjes terug die gegarandeerd een glimlach op het gelaat van uw man toveren.

Wij selecteerden alvast onze 5 favoriete Valentijnscadeaus voor de man:

Champagne

“Too much of anything is bad, but too much Champagne is just right” - Mark Twain. En gelijk heeft hij! Champagne is een feestje op zich en kan simpelweg niet ontbreken bij speciale gelegenheden zoals Valentijn. De vondst van net die ene unieke champagne geeft je meteen een extra reden om te vieren.

Een heerlijke, warme sjaal

Ook in februari en maart kan het nog erg fris zijn. Geef je partner wat extra warmte en schenk hem een kwaliteitsvolle sjaal. De juiste sjaal draagt hij tijdens die mooie winterwandeling, maar net zo goed als leuke aanvulling op zijn kostuum. Door de juiste materiaalkeuze kan je een sjaal trouwens ook perfect in de lente of zelfs in de zomer dragen. Een veelzijdig geschenk dus, waarmee je de man in je leven zowel letterlijk als figuurlijk een warm gevoel geeft. Mist hij wat inspiratie over hoe hij zijn sjaal kan knopen, dan helpen deze tips hem wellicht op weg.

Sportfanaat?

Is uw partner een sportfanaat of toch minstens een groot passief liefhebber die een vleugje nostalgie en authentiek vakmanschap wel weet te waarderen? Dan zal het gamma van de Modest Vintage Player hem ongetwijfeld charmeren. Stuk voor stuk handgemaakt van kwaliteitsvol rundsleder, met oog voor detail en afwerking, brengen deze vintage geïnspireerde sportitems de geschiedenis terug tot leven. Het perfecte cadeau als uniek interieurobject, maar ook prima geschikt voor actief gebruik.

De juiste armband

De tijd dat armbanden enkel en alleen voor vrouwen waren bestemd, ligt ver achter ons. De moderne man vervolledigt zijn look met de juiste armband, al dan niet in combinatie met een stijlvol horloge. Door de specifieke keuze van materialen, kleuren en vormen wordt de eigen stijl benadrukt en doorgetrokken tot aan de pols.
De V/SYDORW armbanden worden volledig met de hand gemaakt in Stockholm en zijn het perfecte accessoire voor mannen die geloven in de 'kracht van subtiliteit'.

Een mooi en glad scheerresultaat

Met de hernieuwde aandacht voor het authentieke, ambachtelijke is ook de aandacht voor het traditionele scheren toegenomen. Het gamma van Men³ zorgt voor een unieke wet shaving beleving. De verleidelijke geur en luxueuze uitstraling geeft de Men³ producten een eigen karakter. En van een mooi en glad scheerresultaat kan u net zo goed genieten. Stiekem ook een cadeautje voor uzelf dus.

En voor de mannen onder ons die niet weten waar beginnen en die een tripje naar de plaatselijke lingeriewinkel willen vermijden: Luxury For Men ging speciaal voor jullie op zoek naar een aantal exclusieve vrouwencadeaus, waar je de vrouw van je leven zeker mee weet te plezieren. Zodat u zich kunt focussen op wat echt telt: je vrouw tonen hoeveel je om haar geeft.

Berkeley International wenst iedereen veel warmte & Liefde toe op Valentijn!