Exclusief internationaal relatiebemiddelingsbureau voor financieel onafhankelijke succesvolle singles op zoek naar een geschikte levenspartner. Internationaal netwerk met ook een vestiging in Brussel.

De Belgische vestiging van het internationale relatiebemiddelingsbureau wordt geleid door Geneviève Heintz en Annemieke Dubois, Owners and Managing Directors van Berkeley International Belgium.

Beide dames hebben een jarenlange ervaring in de zakenwereld en in HR functies, zowel nationaal als internationaal. Het rekruteren van hoger opgeleiden, waarbij deze gematcht werden met organisaties op basis van hun gezamenlijke waarden, maakt deel uit van hun expertise. Privacy, confidentialiteit en ethiek staan centraal in de zoektocht naar de geschikte levenspartner, zowel in Belgie als internationaal.

“Omwille van hun expertise, hun entrepreneurship en persoonlijkheid was het voor mij heel snel duidelijk dat ze de perfecte match waren om deze business in België te leiden”, zegt Mairead Molloy, oprichtster van Berkeley International.